Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Ja, uw partner (eventueel met kinderen) mag gebruik maken van de leaseauto, mits elke chaffeur in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs.

De acceptatievoorwaarden voor startende ondernemers zijn zwaarder dan voor bedrijven met een gezonde financiële historie maar niet onmogelijk. Indien u zelf geen financiële historie heeft, is het bijvoorbeeld mogelijk om via een garantiestelling van een (moeder)bedrijf te leasen. Uiteraard zullen wij elke aanvraag constructief/kritisch beoordelen. Bel ons over uw situatie en vraag naar de mogelijkheden.

Jazeker, als u een leasecontract bij ons afsluit, kunnen wij een voorloopauto voor u regelen. Deze wordt op een door u aangegeven adres in Nederland afgeleverd.

Dat is mogelijk, houdt u daarbij wel rekening dat bij voortijdige beëindiging een afkoopsom vereist is.

Deze worden per merk/type, looptijd en kilometrage bepaald.

De auto wordt geleased door uw werkgever en deze is, na instemming van Content Car Lease, gerechtigd een black box te plaatsen. U kunt bezwaar maken indien uw werkgever onredelijk inbreuk maakt op uw privé leven.

Dat is zeker mogelijk. Neemt u daarvoor contact op met onze afdeling verkoop tel. 040 2592808 of via info@contentcarlease.nl

U kunt met ons contact opnemen via info@contentcarlease.nl of direct met onze back office medewerker. U ontvangt dan een berekening van de meerkosten die in het contract worden opgenomen. Gaat uw werkgever hiermee accoord dan kan er direct een afspraak worden gemaakt.

Berijderswisseling kunt doorgeven via info@contentcarlease.nl, ook als er geen nieuwe berijder bekend is.

U kunt het beste een afspraak maken met uw contactpersoon bij Content Car Lease. U kunt ook een e-mail sturen naar info@contentcarlease.nl

De auto wordt op de afgesproken einddatum ingeleverd. Let op; ook alle autopapieren en de reservesleutels dienen te worden ingeleverd. De auto zal gecontroleerd worden op acceptabele en niet acceptabele schades.

Het inleveradres is Content Car Lease , Pietersbergweg 3, 5628 BS te EINDHOVEN