Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

De toekomst tegemoet met elektrisch rijden

Je ziet ze steeds meer rijden: volledig elektrische auto’s. De trotse eigenaren willen nooit meer anders. Wat maakt deze auto’s nou zo populair?

Het is misschien even verdiepen, maar de doorbraak is een feit. Een elektrische auto beschikt over meerdere elektromotoren en een accupakket. Je rijdt dus altijd volledig elektrisch. Hoe groter het accupakket, hoe verder je met de auto kunt rijden.

Voordelen van elektrisch rijden:


Elektrische auto's bij Content Car Lease

Hieronder een greep uit ons elektrische auto aanbod. Ziet u uw gewenste elektrische lease auto er niet tussen staan? Neem contact met ons op. Dan kijken wij mee met de mogelijkheden.

Hyundai IONIQ5
100% elektrisch - actieradius 481 km

Met de IONIQ 5, gebouwd op een hypermodern nieuw platform en met innovatieve 800V-batterijtechnologie, is toekomstige mobiliteit niet meer iets om naar uit te kijken maar de realiteit van alledag. Hij laadt ultrasnel op en heeft een actieradius tot wel 481 km. 

Meer informatie

Kia e-Soul
100% elektrisch - actieradius 452 km

De Kia e-Soul is wordt geleverd met twee soorten batterij-varianten waarmee je respectievelijk tot 276km of 452km bereik hebt. De bestelversie van de e-Soul is de emissievrij rijdende e-Soul Cargo, speciaal ontwikkeld voor het transporteren van kleine tot middelgrote pakketten en ideaal in een stedelijke omgeving.

Meer informatie

Nissan LEAF
100% elektrisch - actieradius 385 km

De Nissan LEAF is uitgerust met de beste intelligente rijtechnologieën, waaronder een e-Pedal™ en ProPILOT(1), en biedt u een dynamische rijervaring met meer spanning en sensatie. De volledige elektrische Nissan LEAF is de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.

Meer informatie

Kia e-Niro
100% elektrisch - actieradius 455 km

De Kia e-Niro is één van de best verkochte EV's van Nederland. De e-Niro wordt geleverd met twee batterij-varianten waarmee je tot 289km of 455km bereik hebt. Vraag een offerte aan en wie weet rijd jij binnenkort ook in deze stijlvolle auto.

Meer informatie

Hyundai KONA Electric
100% elektrisch - actieradius 484 km

De bestverkochte electric-SUV van Nederland is met een bereik tot wel 484 kilometer dé stap naar elektrisch. Wat voor rijder je ook bent – privé of zakelijk – en hoe je je auto ook wilt rijden – private lease, zakelijke lease, koop of financiering: met dit aanbod komt de KONA Electric wel heel dichtbij.

Meer informatie

Nissan e-NV200
100% elektrisch - actieradius 200 km

De Nissan e-NV200 is de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt. En wanneer u overstapt op 100% elektrisch, geniet u automatisch van lage operationele kosten, hoge efficiëntie en verrassende prestaties.

Meer informatie

Kia EV6
100% elektrisch - actieradius 510 km

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia op het
gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP).
De uitzonderlijk lange wielbasis van 2,9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur. Dus meer ruimte voor jou, je passagiers en alles wat je mee wilt nemen.

Meer informatie


Elektrische auto

Voor een volledig elektrische auto kunt u bij Content Autogroep terecht. Kia heeft bijvoorbeeld de 100% elektrische Kia e-Niro en sinds kort ook de Kia e-Soul om in te stappen. De goedkoopste elektrische auto van Kia is de e-Soul. Voor een kleine elektrische auto heeft Fiat de nieuwe Fiat 500 Elektrisch. Ook heeft Jeep twee modellen; Renegade 4xe en Compass 4xe. Hyundai beschikt over een scala aan elektrisch aangedreven modellen. De cross-over KONA is er in een Hybrid en Electric uitvoering. De IONIQ telt een Hybrid, Plug-In Hybrid en Electric model. Daarnaast bieden zij nog de SUV modellen Tucson Hybrid, Santa Fe Hybrid en Santa Fe Plug-In Hybrid. Wilt u zich laten adviseren in de mogelijkheden van elektrisch rijden? Of heeft u interesse in het maken van een proefrit in een elektrische auto? Neem dan contact met ons op.

Instappen in een elektrische auto

Van hybride tot 100% elektrisch. Onze elektrische modellen staan klaar voor een proefrit. Ervaar het geruisloos rijplezier en het terugwinnen van energie tijdens het rijden. Anno nu is dit het 100% elektrisch rijden. 

Elektrisch rijden & milieu

Minder uitstoot van CO-2

Steeds meer steden gaan vervuiling tegen door gebruik te maken van milieuzones. Met een elektrische auto hoef je je hier geen zorgen over te maken; je hebt namelijk 0 gram Co2-uitstoot. Schoner kun je niet rijden!

Lage fijnstofuitstoot

Elke auto produceert fijnstof, microscopisch kleine deeltjes die gezondheidsschade veroorzaken. Volgens TNO is maar een klein deel daarvan afkomstig van de motor, het overgrote deel van de uitgestoten fijnstof wordt veroorzaakt door slijtage van banden en remmen. Ook bij een elektrische auto zorgt slijtage van deze onderdelen voor fijnstofuitstoot. Wel is het zo dat elektrische auto's doorgaans minder slijtage aan de remmen hebben door het zogenaamde regenereren; het afremmen op de elektromotor, waarbij energie wordt teruggewonnen. Onder aan de streep heeft een elektrische auto een lagere fijnstofuitstoot: circa 25 tot 40 procent lager dan die van een benzine- of dieselauto.

Geen directe NOx-uitstoot

Door het zogenaamde stikstofbesluit staat stikstof hoog op de agenda. Of eigenlijk stikstofoxiden, meestal afgekort tot NOx. Voor zowel het klimaat als mens en dier is NOx schadelijk. Belangrijk om te weten is dat een elektrische auto geen directe NOx-uitstoot heeft.


Elektrisch rijden & comfort

Geen geluid, schakelingen en trillingen

Ervaar de rust van elektrisch rijden. Geen geluid, dus optimaal genot van jouw favoriete muziek of van omgevingsgeluiden buiten. Bang dat mensen je niet horen? Geen zorgen; je auto maakt bij lage snelheid een subtiel geluid waardoor mensen je toch aan horen komen rijden.
Alle elektrische auto's zijn voorzien van een automaat. Je hoeft dus nooit meer te schakelen. Sterker nog; je kunt met één pedaal rijden en afremmen. De auto remt namelijk op de motor af, de sterkte hiervan kun je instellen. De energie die hiermee vrijkomt gaat naar de accu, zodat je nog verder kunt rijden. Geen brandstofmotor betekent ook geen trillingen. Geniet van optimaal rijcomfort!

Altijd verbonden

Met een elektrische auto ben je altijd verbonden. Door middel van een app kun je bijvoorbeeld je auto op afstand verwarmen/verkoelen en je kunt de navigatie op afstand instellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een luxe die je nooit meer wil missen!

Tanken kost geen tijd meer

De laadinfrastructuur in Nederland wordt steeds beter en behoort zelfs tot de top van de wereld. De auto opladen kan vanuit huis, je werk of de locatie waar je op dat moment bent. Terwijl jij ondertussen gewoon verder kunt gaan waar je mee bezig was.


Elektrisch rijden voordelig

Minder bijtelling

Met 16% bijtelling is de elektrische auto een ideale optie voor de zakelijke rijder die ook privé kilometers rijdt. Het bijtellingspercentage van 16% geldt in2022 tot een consumentenprijs van € 35.000,-, daar boven is het bijtellingspercentage 22%. Als de auto in 2022wordt geregistreerd, dan is het bijtellingspercentage vijf jaar na kentekenregistratie geldig.

Subsidie

Voor de actuele subsidies m.b.t. elektrisch rijden, verwijzen wij u graag door naar Rijksdient voor Ondernemend Nederland.

Lees meer

Geen wegenbelasting

Om het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren, heeft de overheid besloten om alle elektrische voertuigen vrij te stellen van wegenbelasting. Deze vrijstelling is tot 2025 van kracht.

Minder onderhoud

Een elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig dan een auto op brandstof, omdat er onder de motorkap minder slijtage onderdelen te vinden zijn. Denk hierbij aan een distributieriem, cilinders of een brandstof injectiesysteem. Grote onverwachte kosten zijn dus verleden tijd!

Goedkoop ‘tanken’

De kosten van een volle tank zijn vele malen hoger dan de kosten van een volle accu.
Het stroomverbruik van een auto is in verhouding daarom minder dan het verbruik van een brandstofauto.