Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Elektrische Lease Deals bij Content Car Lease

Hieronder een greep uit ons elektrische Lease Deal aanbod. Ziet u uw gewenste elektrische lease auto er niet tussen staan? Neem contact met ons op. Dan kijken wij mee met de mogelijkheden.

WLTP per 1 juli 2020

Sinds 2017 is de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure oftewel WLTP de nieuwe testprocedure om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van auto’s te meten. In Nederland wordt de hoeveelheid belasting (BPM) die je moet betalen op auto’s bepaald aan de hand van de CO2-uitstoot. Voorheen werd dat gedaan met de NEDC-testmethode maar deze testmethode voldoet niet meer, auto’s worden zwaarder, zijn luxer uitgerust en veroorzaken meer CO2-uitstoot dan op papier. Kortom, geen reële weergave van de werkelijkheid.

Vanaf 1 juli 2020 is de overgangsperiode voorbij en wordt de NEDC-testmethode vervangen door de WLTP-testmethode. Aan de hand van deze test wordt er bekeken hoeveel CO2 een nieuwe auto uitstoot en wordt er gekeken naar het verbruik op basis van de omstandigheden in de dagelijkse praktijk. Deze testmethode geeft een reëler beeld ten opzichte van de oude methode.

Lees meer over WLTP

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?
Vraag hier uw offerte aan!
Offerte aanvraag