Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Short lease: snel en kort 

Als ondernemer is geen dag hetzelfde. Dat begrijpen wij als geen ander. Wilt u niet te veel betalen voor uw leaseauto en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is Short Lease iets voor u. Deze leasevorm van Content Car Lease is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijke operational lease.

De kenmerken van onze flexibele leasevorm bieden u belangrijke voordelen waardoor u, zoals u wenst, in uw mobiliteitsbehoefte voorzien kunt worden. U kunt al een auto rijden vanaf een looptijd van één maand en u kunt uw contract daarna flexibel opzeggen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat u uw leaseauto niet langer hoeft te rijden dan nodig is. Kiest u voor de zakelijke Short Lease, dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Benieuwd naar de flexibele voorwaarden, looptijden en all-in contracten van Content Car Lease? Bel dan naar 040-259 28 08 of vraag direct een offerte aan.

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?
Vraag hier uw offerte aan!
Offerte aanvraag