Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Content Car Lease

Aangenaam Autorijden!

Bij de keuze voor een lease-auto spelen 3 zaken een rol:

  • de auto
  • de prijs en contractvoorwaarden
  • de leasemaatschappij

Elke leasemaatschappij kan een auto en een contract aanbieden: tekenen, instappen en rijden maar. En de rekening betalen conform afspraak. Een puur zakelijke overeenkomst. Maar is die auto de juiste keuze? Heeft dat contract de beste condities? Hoe is de service? Vaak wordt daar te weinig aandacht aan besteed vanwege de tijdsdruk en de emotie rondom het gaan rijden in een nieuwe auto.

Zakelijk leasen bij Content Car Lease

Op zoek naar een zakelijke leaseauto of een functionele bedrijfswagen? Content Car Lease is de oplossing voor uw mobiliteit. Zorgeloos zakelijk leasen voor u: wij regelen het.

Content Car Lease doet het anders! 

Behalve de auto en het contract gaat het bij autoleasing om betrokkenheid van de organisatie. Leasing is mensenwerk! Content Car Lease is een kleine, onafhankelijke maar gespecialiseerde leasemaatschappij die met name gericht is op het Midden- en Kleinbedrijf. Wij kennen al onze relaties persoonlijk en streven ernaar om éérst goede adviezen te geven. Het grote aantal automerken, typen en uitvoeringen op de Nederlandse markt vraagt om grote kennis van zaken. De juiste keuze garandeert niet alleen maximaal rijplezier maar ook de beste financiële overeenkomst.

Onze kernkwaliteit: Aangenaam Autorijden!

Dat doen we met een gemotiveerd team van autospecialisten die precies weten waar het om draait bij autoleasing. Zij weten wie u bent en welke auto(‘s) u rijdt. Zij begrijpen dat u elke kilometer het gevoel wilt hebben dat alles klopt: de techniek, de verzekering, de administratie en vooral ook de back-up bij onvoorziene omstandigheden. En dat één telefoontje genoeg is om ons te bereiken.

De beste prijs met de beste service

Content Car Lease biedt niet alleen scherpe tarieven aan, maar geeft ook uitstekende en persoonlijke adviezen en service.  Deze persoonlijke service van Content Lease wordt gecombineerd met een uiterst nuchtere aanpak. Omdat u heel goed weet wat u wilt, is dit ook het eerste dat wij willen weten. Vanaf het eerste contact luisteren wij naar uw wensen en behoeften. We brengen deze helder en nuchter in kaart én komen met de beste oplossing voor uw situatie. Niets meer en niets minder, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Merkonafhankelijk

Content Car Lease is niet afhankelijk van één bepaald merk. Dit stelt ons in staat een onafhankelijk en juist advies te geven.

Ook voor startende ondernemingen

Content Car Lease kan ook startende ondernemers voorzien van mobiliteit oplossingen omdat Content Car Lease Bank onafhankelijk is. Bij Content Car Lease kunt u een nieuwe of een jong gebruikte auto leasen, afhankelijk van uw onderneming. U heeft geen bankgarantie of jaarcijfers nodig. Een borg volstaat in de meeste gevallen. Content Car Lease houdt rekening met uw specifieke situatie en is zeer flexibel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw startende onderneming ? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen.

Persoonlijk kennismaken of via internet?

Wij begrijpen dat de auto minnende consument van deze tijd graag op internet zoekt naar een geschikte auto, vandaar onze website. Dat wil wat ons betreft overigens niet zeggen dat wij persoonlijk contact met u schuwen. Integendeel. Content Car Lease is geïnteresseerd in uw wensen en zoekt daar voor u de juiste auto bij.

Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een nieuwe leaseauto?
Vraag hier uw offerte aan!
Offerte aanvraag