Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Banden

Het is belangrijk dat u regelmatig de bandenspanning checkt. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit liever aan een specialist over laat.  Om die reden kunt u altijd terecht  bij alle vestigingen van de Content Autogroep zonder afspraak om uw banden te laten inspecteren en als het nodig is, worden ze vervangen.

Winterbanden

Naast de normale banden is het mogelijk om gebruik te maken van winterbanden. De laatste jaren is dit zeer veel in het nieuws aangezien een aantal EU-landen het gebruik verplicht stelt. In Nederland is het tot op heden nog niet verplicht.

Indien winterbanden zijn opgenomen in uw leasecontract, dan adviseren wij u om vanaf november tot en met maart te rijden met winterbanden. Voor het laten monteren en omwisselen van de (winter)banden kunt u contact opnemen met de Content Autogroep via telefoonnummer 040 - 215 70 10. Uiteraard kunt u ook naar een officiële merkdealer van het merk van uw keuze gaan. Neem hiervoor contact op met Content Car Lease op 040 - 259 28 08.

Wilt u meer weten over de winterbandenregeling, neem hiervoor contact op met Content Car Lease op 040-2592808.

Reparatie in het buitenland

Als u onverhoopt een reparatie aan de auto in het buitenland moet laten uitvoeren, dan is het belangrijk dat u vooraf contact opneemt met Content Car Lease op +31 40-2592808. Of u belt met de hulpdienst van het merk van uw auto.  De kosten voor de benodigde reparatie dienen ter plekke door u te worden voldaan. U kunt deze kosten bij Content Car Lease  declareren op basis van de originele factuur.