Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Brandstofpas

Wanneer u een leasecontract heeft inclusief brandstofkosten, dan ontvangt u na aflevering van uw auto een brandstofpas van Multi Tank Card (MTC). Met deze card kunt u betalen bij tanken of bijvullen van olie. De kaart gebruikt u bij geautomatiseerde tankstations in Nederland. Heeft u een MTC/DKV-pas, dan kunt u daar ook in het buitenland mee tanken.

Let op: toets bij uw tankstops altijd de kilometerstand in bij het pinnen met de tankkaart. De kilometerstand geven wij door aan uw werkgever. Maakt u gebruik van vervangend vervoer, dan hoeft u geen kilometerstand in te vullen.

Online declareren

Het kan gebeuren dat u op een andere manier voor een tankbeurt betaalt dan met deze MTC kaart. In dat geval declareert u de brandstofkosten binnen 3 maanden na de eerste tankbeurt online bij Multi Tank Card. Om de declaratie online in orde te maken, heeft u de volgende gegevens nodig:

  • uw pasnummer (19 cijfers)
  • het kenteken van uw leaseauto
  • uw pincode
  • uw originele brandstofbonnen

Voor uw online declaratie gaat u naar de site van Multi Tank Card. Het is van belang uw originele brandstofbonnen goed te bewaren. Wettelijk bent u zelfs verplicht om brandstofbonnen voor een termijn van zeven jaar te bewaren! Bij een steekproefcontrole vragen wij u kopieën aan te leveren van de originele brandstofbonnen zodat wij deze kunnen vergelijken met de door u ingediende online declaraties. Een uit de steekproef resulterend afwijkend resultaat wordt teruggekoppeld aan de contractant en/of werkgever.