Content Car Lease - Aangenaam Autorijden!

Mijn leaseauto kopen

Als leaserijder heeft u de mogelijkheid op de einddatum van het contract uw leaseauto over te nemen. U bent namelijk vertrouwd met het rijplezier en u bent bekend met de historie. U heeft bij Content Car Lease  de mogelijkheid om uw auto voor een voordelige deal van ons te kopen. Ook als u de auto wilt laten overnemen door een familielid, vriend of collega. Overhaast beslissen is niet nodig, want eerst bekijken we samen met u de beste opties voor u of uw bedrijf. Kopen hoeft namelijk niet altijd de beste optie te zijn; ook contractverlenging of contractaanpassing kan een goede optie zijn.

Vanaf 3 maanden voor de einddatum van het leasecontract is het dan ook mogelijk om bij Content Car Lease een indicatie van de overnameprijs aanvragen. Overname zelf is mogelijk tot maximaal 1 maand voor de einddatum van het leasecontract.

Voorwaarden voor het overkopen van de leaseauto

De aanbieding betreft een zogenaamde meeneemprijs zonder garantie, op basis van de actuele staat van onderhoud. Wij gaan ook uit van de uiterlijke staat van de auto waarin de auto zich op dat moment bevindt. Dat betekent dat er sprake kan zijn van lichte gebruiksschade, zoals steenslag, krasjes en kleine parkeerdeukjes. De aanbieding is gebaseerd op de bij ons bekende kilometerstand. Mocht de werkelijke kilometerstand substantieel afwijken, dan kan dit consequenties hebben voor de prijs van de auto.

Aflevering en tenaamstelling vindt plaats na ontvangst van de betaling en Content Car Lease zal de overschrijving van het kentekenbewijs verzorgen.

Uw leaseauto overnemen? Neem contact met ons op voor verdere informatie en overige voorwaarden.

Neem contact op  Download innameprotocool